barbooking  holdet

Med mere end 15-års erfaring i branchen, så er vi stolte af kunne levere bartendere af høj kvalitet.

Historien om Barbooking:

Barbooking startede tilbage i 2014, efter at Leonardo Flores og Pætur Thomsen påbegyndte et fast samarbejde mellem deres mobilbar virksomheder, som de hver havde kørt i nogle år.

I takt med at Barbooking voksede, opstod behovet for en større ejerkreds.

Det er gået stærkt, og i dag har Barbooking en stor kundeportefølje og mange arrangementer bag sig, og vores mange stabile leverandøraftaler sikrer en altid konkurrencedygtig pris. Ring eller send os en besked nu for at høre, hvad vi kan gøre for jer til jeres arrangement.

I dag er Barbooking ejet af David Viet Le og Mike Greve, der fortsætter med at levere gode cocktails oplevelser og cocktail kurser til kunder i hele landet.

Mød Holdet

Dette er teamet bag Barbooking i dag. 

Mike Greve - Partner

Partner & koordinator

Mike har mere end 5 års erfaring i branchen og har erfaring med alt fra store festivaler til fancy cocktailbarer og natklubber.

David Viet Le - Partner

Partner – Barchef København

David har været en fast del af Barbooking siden 2014 og har mange års erfaring som bar- og eventorganisator. Han er vores Bruce Lee bag baren og ved koordinering af arrangementerne. Han gør det så godt, at vores succes på Trustpilot viser hans navn i størstedelen af de 5-stjernede anmeldelser.

Benjamin Hejlesen - Jylland

Samarbejdspartner i Jylland

Benjamin er samarbejdspartner i Jylland og har flere års erfaring med ledelse og bartending. Med en flidspræmie og topkarakterer gennemførte han sin 3,5 år lange tjeneruddannelse og tog videre til Brooklyn for at lære om cocktails.

Book din bartender nu

Ring til os:

(+45) 5263 3777

Skriv til os:

kontakt@barbooking.dk